Yritys - Puusepänliike KorpiSorvi Oy

Yritys

Puusepänliike KorpiSorvi Oy/AINA-keittiöt Pohjois-Karjala

Puusepänliike KorpiSorvi Oy on yhden henkilön perustama puusepänliike, joka on aloittanut toimintansa alkuvuodesta 2012. Yrittäjänä toimii Peter Asikainen, joka on valmistunut 2009 puutekniikan insinööriksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta. Ajatus puusepänliikkeen perustamisesta on lähtenyt omien harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden yhdistämisestä ammatiksi. Perinteiset puusepän käsityötaidot ovat aina olleet korkealla yrittäjän omassa arvostuksessa, joten halu vaalia näiden perinteiden säilymistä on tärkeää myös nykyisessä, modernissa yhteiskunnassa, kuitenkin uutta tekniikkaa hyödyntäen.

Yrityksen valmistamat huonekalut on tehty alusta loppuun asti käsityönä, millä voidaan varmistaa valmiin tuotteen laadukkuus. Perinteisten käsityötaitojen ja nykyaikaisten työstökoneiden yhteistyöllä valmistuvat silmää miellyttävät, kestävät ja käytännölliset huonekalut.

Yritys toimii Aina-kalusteiden jälleenmyyjänä Pohjois-Karjalan ja Varkauden alueella. Teemme yhdessä asiakkaan toiveita kuunnellen tarvittavan kalustesuunnitelman 3D-kuvineen, olipa sitten kyseessä keittiö, pelkkä ovien vaihto tai muut talon kalusteet.

Kiintokalusteet tulevat Lapinlahden tehtaalta ja ovat näin Suomessa valmistettuja laadukkaita kokonaisuuksia. Kalusteiden asennuspalvelu kuuluu myös toimenkuvaamme, mutta myymme kalusteita myös rakentajille ja itse asennettavaksi.

Puusepänliikkeen toimitilat sijaitsevat Pohjois-Karjalassa, Liperin Ristinpohjassa, Varkaudentien varressa, noin 11 kilometriä Varkauteen päin Kuopiontien risteyksestä.

KorpiSorvi Oy on Suomen Yrittäjien jäsenyritys.