Aina-keittiöt ja muut kodin kiintokalusteet – nopealla toimitusajalla

Keittiöt

Keittiöt

Kauttamme saatte laadukkaat Aina-keittiöt. Myös erilaiset saarekeratkaisut ovat suosittuja isompien keittiöiden säilytysvaihtoehdoiksi. Olipa kyseessä täysi keittiöremontti tai pelkkä ovien ja vetimien vaihto, niin toteutamme ne mielenne mukaan. Myös Gram-kodinkoneet kuuluvat kattavaan valikoimaamme. Kalusteet suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä kohteeseen sopivaksi uusimpia suunnitteluohjelmia hyödyntäen, jolloin asiakas saa hyvän kokonaiskuvan kohteeseen tarvittavista kalusteista.

Nopea toimitusaika n. 1–4 viikkoa

Kalusteet valmistetaan Lapinlahden tehtaalla ja kalusteiden toimitusaika on n. 1–4 viikkoa, riippuen tilattavista tuotteista. Asiakas saa kalusteet joko valmiiksi asennettuna tai halutessaan ilman asennusta. Myymme kalusteita myös rakentajille tai julkisiin tiloihin. Meiltä saatte myös tarvittaessa yksittäiset kaapit tai pelkät ovien sekä tasojen vaihdot.

Verstaan omavalmisteena, mittatilauksesta saatte myös massiivipuisia ovia haluamastanne puulajista, kuten mänty, koivu, tammi tai pähkinäpuu. Voitte tulla verstaalle valmiin keittiösuunnitelman kanssa tai teemme suunnitelman toiveidenne mukaan tarjouksen laskemiseksi.

 

Referenssikohteiden keittiöitä