Tuotteet: massiivipuiset huonekalut mittatilaustyönä sekä Aina-keittiöt ja muut kodin kiintokalusteet

Tuotteet

Tuotteet

Massiivipuiset huonekalut, mittatilaustyönä

Puusepänliike KorpiSorvi Oy valmistaa ja myy massiivipuisia huonekaluja, mittatilaustyönä yksityis- ja yritysasiakkaille ympäri Suomen. Valmistamme myös muita puusepäntuotteita toivomuksienne mukaan.

Valmistamissamme huonekaluissa käytämme pääasiassa kotimaista koivua. Muita yleisesti käytettyjä puulajeja ovat mm. mänty, tammi, saarni ja leppä. Pintakäsittelyssä käytämme enimmäkseen luonnonvahoja sekä -öljyjä. Tuotteemme ovat laadukkaita ja loppuun saakka viimeisteltyjä kokonaisuuksia, millä varmistetaan niiden kestävyys ja käytettävyys sukupolvelta toiselle. Massiivipuiset huonekalut miellyttävät katsojaa, ne ovat erittäin kestäviä ja suunnittelemme ne siten, että ne toimivat päivittäisessä käytössä siinä missä muutkin kodinkalusteet.

Valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta juuri asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten materiaalit tilataan asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaalla on mahdollisuus tulla verstaalle valmiin suunnitelmansa kanssa tai jos täysin valmista suunnitelmaa tarvittavasta tuotteesta ei vielä ole, suunnittelemme tuotteen asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Aina-keittiöt, kodin kiintokalusteet ja Gram-kodinkoneet

Jälleenmyymme Aina-keittiöitä, jotka kattavat kodin kiintokalustetarpeet aina keittiöistä kylpyhuoneisiin ja eteistiloista wc-kalusteisiin. Liukuovikaapistot sekä Gram-kodinkoneet kuuluvat myös kattavaan valikoimaamme. Kalusteet suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä kohteeseen sopivaksi uusimpia suunnitteluohjelmia hyödyntäen, jolloin asiakas saa hyvän kokonaiskuvan kohteeseen tarvittavista kalusteista.

Toimitusaika n. 1–4 viikkoa

Kalusteet valmistetaan Lapinlahden tehtaalla ja kalusteiden toimitusaika on n. 1–4 viikkoa, riippuen tilattavista tuotteista. Asiakas saa kalusteet joko valmiiksi asennettuna tai halutessaan ilman asennusta. Myymme kalusteita myös rakentajille tai julkisiin tiloihin. Meiltä saatte myös tarvittaessa yksittäiset kaapit tai pelkät ovien sekä tasojen vaihdot.

Katso Puusepänliike KorpiSorvi Oy:n esite sekä Aina-keittiökalusteiden kuvasto ja Gram-kodinkoneiden kuvasto.

 

Puusepänliike KorpiSorvi Oy, esite A4Puusepänliike KorpiSorvi Oy, Aina-kuvasto 2016Gram, esite 2017